Over Ons

De reden waarom u voor ons kiest heeft alles te maken met de passie en de ervaring van Timmerman Paul Bachman. Een specialist voor ieder project in- en rondom uw woning.

Onze diensten

Maatwerk voor in en rondom uw woning en ervaring waar u wat aan heeft!

Wie is Bouwbedrijf Paul Bachman

Na vele jaren voor goede werkgevers te hebben gewerkt waarbij vakmanschap altijd voorop stond begin het toch te kriebelen. Ik heb altijd met de gedachten rondgelopen om een eigen bedrijf te starten als timmerman. Uiteindelijk heb ik in 1998 de knoop doorgehakt om vanuit een goede basis zelfstandig ondernemer te worden. Ik wilde graag op mijn persoonlijke manier een betere kwaliteit leveren. Juist door mijn ervaring als zelfstandig ondernemer en de passie voor het vakmanschap heb ik nog steeds plezier in het aan/verbouwen van uw woning. Hopelijk wordt u onze volgende tevreden klant!

 

Paul Bachman

Paul Bachman

Eigenaar / Vakman en vol passie

 

Timmerman in Hart en Nieren. Pakt iedere klus op vanuit uw wensen. Met zijn jarenlange ervaring wilt hij uw verwachting overtreffen. Kwaliteit is alles goed doen, Dit begint bij het geven van een eerlijk en vrijblijvend advies, een duidelijke offerte, transparante werkwijze en een op en top kwaliteit leveren! 

F.A.Q.

Wat maakt ons

Bijzonder

u

Maatwerk

Ieder project is uniek. We zijn dan ook gespecialiseerd in het realiseren van uw dromen wensen!

u

METEN = WETEN

We komen geheel vrijblijvend op locatie inmeten en uw wensen doorspreken. Zo krijgen we het beste beeld bij de mogelijkheden en kunnen dit allemaal meenemen in ons advies.

u

Kwaliteit

Over kwaliteit kunnen we heel veel praten maar beter is het om het te laten zien. 

u

Altijd eerlijk

Duidelijkheid & Transparantie zijn 2 van onze belangrijkste kernwaarden. 

u

VAN OFFERTE TOT OPLEVERING

Open communiceren en eerlijke prijzen hanteren. Voor ons is dit de standaard. Geen kleine letters of gezeur achteraf. Gewoon weten waar u aan toe bent!

u

U tevreden, wij tevreden

Het is voor ons vanzelfsprekend dat alleen het beste voor uw woongenot goed genoeg is. We zouden zelf ook niet anders willen. Onze klus is pas klaar als u 100% tevreden bent en vooral ook blijft!

Bel ons of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte en/of afspraak

Adres gegevens
Achter de molen 4
4873 GX Etten-Leur
Telefoon

(076) - 521 64 61

06 - 511 475 71

IBAN

NL 08 RABO 0182 407 926