Over Ons

Wij bouwen aan jouw confort

Bel ons: (076) 521 64 61

Wie is

Bouwbedrijf Paul Bachman

Na vele jaren voor goede werkgevers te hebben gewerkt waarbij vakmanschap altijd voorop stond begin het toch te kriebelen. Ik heb altijd met de gedachten rondgelopen om een eigen bedrijf te starten als timmerman. Uiteindelijk heb ik in 1998 de knoop doorgehakt om vanuit een goede basis zelfstandig ondernemer te worden.

Ik wilde graag op mijn persoonlijke manier een betere kwaliteit leveren. Juist door mijn ervaring als zelfstandig ondernemer en de passie voor het vakmanschap heb ik nog steeds plezier in het aan/verbouwen van uw woning. Hopelijk wordt u onze volgende tevreden klant!

Paul Bachman

Wie komt er langs?

Eigenaar / Vakman en vol passie

Timmerman in Hart en Nieren. Pakt iedere klus op vanuit uw wensen. Met zijn jarenlange ervaring wilt hij uw verwachting overtreffen. Kwaliteit is alles goed doen, Dit begint bij het geven van een eerlijk en vrijblijvend advies, een duidelijke offerte, transparante werkwijze en een op en top kwaliteit leveren!

Maatwerk

Ieder project is uniek. We zijn dan ook gespecialiseerd in het realiseren van uw dromen wensen!

Meten = Weten

We komen geheel vrijblijvend op locatie inmeten en uw wensen doorspreken. Zo krijgen we het beste beeld bij de mogelijkheden en kunnen dit allemaal meenemen in ons advies.

Van Offerte tot Oplevering

Open communiceren en eerlijke prijzen hanteren. Voor ons is dit de standaard. Geen kleine letters of gezeur achteraf. Gewoon weten waar u aan toe bent!

U Tevreden, Wij Tevreden

Het is voor ons vanzelfsprekend dat alleen het beste voor uw woongenot goed genoeg is. We zouden zelf ook niet anders willen. Onze klus is pas klaar als u 100% tevreden bent en vooral ook blijft!