Houten Serre | Veranda | Carport

Meer leef en/of woonruimte zodat u meer plezier beleeft aan uw huis.

Onze diensten

Maatwerk voor in en rondom uw woning en ervaring waar u wat aan heeft!

Waarom een houten Serre?

U wilt uw huis uitbreiden, maar zonder te veel buiten ruimte te verliezen. U wilt een verbouwing die snel uitgevoerd kan worden bij elke woning en die relatief voordelig is. In deze gevallen is een serre de perfecte keuze. U kunt een deel van uw tuin veranderen in wat omschreven kan worden als een overdekte tuin. Niet voor niks wordt een serre soms ook wel een wintertuin genoemd.

Meerwaarde

Belangrijkste voordelen van een Serre

Omdat een serre bijna helemaal uit glas bestaat geeft een serre een sterk gevoel van ruimte. Het is bijna alsof u buiten zit, maar toch bent u beschut tegen kou in de winter. Zelfs als het regent kan een serre een heerlijk sfeervolle plaats van uw huis worden. Perfect voor ontspanning.

 

 

Een serre kan dienen als extra werkruimte, of juist om te ontspannen. U kunt een serre gebruiken als verlengstuk van uw woonkamer of juist als een overdekt terras waar u het hele jaar door gebruik van kunt maken. Er zijn zoveel verschillende materialen, maten en mogelijkheden voor een serre dat er voor elk doel een geschikte serre bestaat. Uw keuze voor bepaalde materialen, fundering en inrichting kan een grote invloed hebben op de prijs van uw serre. Zo kunt u een serre precies laten passen binnen uw persoonlijke budget en kunt u de serre helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Waarom een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping wordt ook wel betiteld als veranda, overdekt terras, overkapping of soms als afdak. In alle gevallen kunnen wij u verder helpen. Het liefst zit u het hele jaar in uw tuin, dat kan met de juiste terrasoverkapping. Waar een serre een aanvulling is op uw woning, is een terrasoverkapping een verlengstuk van uw tuin.

Op een zonnige winterdag of een regenachtige zomerdag, blijft u heerlijk warm en droog onder een terrasoverkapping. De warmte van overdag blijft onder het afdak hangen waardoor u in de avond ook nog comfortabel buiten zit. Eventueel kunt u uw avonden buiten verlengen met een terrasverwarming.

Meerwaarde

Wat is een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping is een aanbouw aan de woning. Over het algemeen is een terrasoverkapping een afdak steunend op palen. De constructie kan van verschillende materialen zijn, wij leveren terrasoverkappingen van hout

 

 

Hierbij geniet u van de natuurlijk charmes van hout. Een houten constructie is ook meer in lijn met de harmonie van uw tuin. Daarnaast is deze gemakkelijk overschilderbaar wanneer uw wensen in de toekomst veranderen. Ook worden lichtstraten vaak toegepast in daken van platte terrasoverkappingen of veranda’s.

Houten Lichtstraten

Bij Bouwbedrijf Paul Bachman staan uw wensen centraal. Wij ontwerpen, vervaardigen en monteren daklichten en lichtstraten in alle gewenste afmetingen met de beste glassoorten. De mogelijkheden worden oneindig omdat het frame van de lichtstraten wordt gemaakt van hout. Van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. De buitenzijde wordt afgewerkt met aluminium daklijsten, zodat de lichtstraten onderhoudsvrij zijn.

Meerwaarde

Waarom een houten Carport?

Tip van Paul: Een houten carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een houten carport beschermd bijvoorbeeld de auto tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s’morgens de auto niet meer ijsvrij hoeft te maken.

Wij kunnen alle carports op maat maken zoals u het wenst. De breedte, lengte, hoogte, type dak, dakbedekking en houtsoorten kunnen wij naar uw smaak fabriceren. Een houten carport kan ook ideaal gebruikt worden als een prieel of terrasoverkapping, maar een carport gecombineerd met een tuinhuis of houten garage is natuurlijk ook erg handig.

 

 

Bel ons of vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte en/of afspraak

Adres gegevens
Achter de molen 4
4873 GX Etten-Leur
Telefoon

(076) - 521 64 61

06 - 511 475 71

IBAN

NL 08 RABO 0182 407 926