Verbouwing & Renovatie

De verbouwing van uw huis gewoon goed geregeld!

Uitbouw voor uw woonplezier!

Uw pand is aan een opknapbeurt toe? U wilt meer ruimte? Een aanbouw of dakkapel? Nieuwe keuken, badkamer of misschien de zolder verbouwen? Een gevelrenovatie van uw huis in Breda? Bij ons zit u goed. Uw wensen en behoeften zijn hierbij vanzelfsprekend ons uitgangspunt. Door actief met u mee te denken gaan we voor een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet, en hopelijk nog meer! We zijn van alle markten thuis. Naast grotere verbouwingen kunt u ook bij ons terecht voor kleinere werken en onderhoud.

Belangrijkste voordelen van een Uitbouw

Nadat u bouwbedrijf Paul Bachman heeft benaderd, komen wij geheel vrijblijvend bij u (in Breda of de regio’s waarin we werken) langs om te bespreken welke verbouwingswerkzaamheden passen bij uw wensen. Indien nodig, kunnen wij direct inmeten. Zo kunnen wij een schatting maken van de kosten en de tijdsduur van het project. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden en opties. Wij werken op uurloonbasis en op basis van vaste aanneemprijzen voor uw gehele project. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende verbouwingen en werkzaamheden:

Vul hier uw gegevens in
Voor een vrijblijvende offerte
Heeft u aanvullende vragen?
Vrijblijvende
Offerte informatie
Hoe kunnen we u van dienst zijn

Bij uw verbouwing of renovatie?

Veel mensen denken bij verandering van woonwensen aan verhuizen. Toch kan verbouwen van de woning meestal die dingen waarmaken die je graag wilt, terwijl je blijft wonen op de plek waar je je thuis voelt.

De afstand naar werk, school, etc. zijn bekend en je kent de buurt. Vaak wordt onderschat wat de mogelijkheden van de huidige woning zijn en daarbij komt dat verbouwen vaak goedkoper is dan verhuizen

Gaat u liever zelf aan de slag? Dan staan wij u graag bij met deskundig advies of voorzien wij u van de juiste bouwmaterialen.

Eén
Aanspreekpunt

Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maakt u zich geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor u. Van de eerste tot de laatste minuut. Het timmerwerk voeren we uit in onze eigen werkplaats. Daarnaast werken we samen met gecertificeerde en betrouwbare bouwpartners. U houdt één aanspreekpunt. Dat zijn wij

U Tevreden, Wij Tevreden

Het is voor ons vanzelfsprekend dat alleen het beste voor uw woongenot goed genoeg is. We zouden zelf ook niet anders willen. Onze klus is pas klaar als u 100% tevreden bent en vooral ook blijft! We zijn een bedrijf wat u gewoon kunt bellen ook als de klus klaar is. Mocht er iets zijn dan komen we gewoon weer even langs.

Uw klus is klaar in

in 4 stappen

Afspraak

Ik kom bij u langs om alle wensen op te nemen.

Offerte

U krijgt altijd een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Planning

Samen nemen we de planning door voor alle werkzaamheden.

Genieten!

Vooral niet vergeten te genieten van uw prachtige nieuwe aanbouw of dakkapel!